Известие

Collapse
No announcement yet.

конверсия от 2.0 JTS на 2.0 v6 turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• конверсия от 2.0 JTS на 2.0 v6 turbo

Здравеите колеги
    Пускам темата и тук като бивш собственик на 166 (пък и тя ще е донора за GT-то)

а и за краткият си опит във форума съм получавал най-адекватни одговори от раздела 166

Замислил съм конверсия на Alfa GT от JTS на 2.0 v6 turbo
    приемам съвети,препоръки и т.н.
    Според вас ще стане ли бездънна яма за
    и има ли смисъл ?
    sigpic
    Alfa Romeo 166 V6 Turbo
    FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

От кон на магаре. Дали има смисъл може да си отговориш и сам.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Бобо е твоят човек
      той е правил 147ца 2.0 тби
      с бодито и ЕКУ то ще има драми
      сега го ям същия с КУ4
      alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
      alfa GT selespeed Edizione sportiva
      alfa GT 1.9jtd
      lancia tesis 2.0 20v turbo
      alfa brera 2.4 jtdm
      Audi A4 cabriolet
      VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
      sigpic
      bySpaghetti PerformanceGarage

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        От кон на магаре. Дали има смисъл може да си отговориш и сам.
        от кон на магаре ама съм имал 8 италиански автомобила и по гаден двигател от JTS-а не ми се е падал
        sigpic
        Alfa Romeo 166 V6 Turbo
        FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

Като от кон на магаре, ама JTS-а е магарето. Да не кажа и нещо по-силно.

Comment

Никакъв смисъл няма от тази операция, по-добре си купи 3,2. Ако сравняваме фабричното GT 2.0 с разни трансплантации, независимо какви за мен магарето е второто, но това е субективно, някои хора се кефят на точно обратното. Продай я и си купи 3,2.
            sigpic

Comment

При положение, че в България GT 3.2 върви на практически същите пари като GT 1.9 JTDm не виждам много смисъл да се набиеш с 2 до 4 хиляди лева за трансплантации. След това ще трябва новия мотор и да го обслужиш нацяло, което не знам колко пари е, но ме съмнява да е под 600-700 лева, с което спокойно достигаш 50% от стойността на автомобила. Ако обаче имаш желание за подобен проект и ти се занимава с нещо в свободното време нещата са други.
              Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 20:30.
              Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
              Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Колата на ''Тахи'' е перфектна вън и вътре ... една трансплантация според мен е оправдана!
                Мотор със периферия под 1000 лв и още макс 1000 за монтаж и окабеляване .

Comment

Скоростна кутия, маховик, съединител, полуоски и всичко около тях?
                  Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                  Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

монтажа е най лесната част
                    след това са ядовете
                    по таблото ще работи само километража и нивото на горивото
                    клима АУТ
                    повярвайте знам какво пиша
                    alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
                    alfa GT selespeed Edizione sportiva
                    alfa GT 1.9jtd
                    lancia tesis 2.0 20v turbo
                    alfa brera 2.4 jtdm
                    Audi A4 cabriolet
                    VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
                    sigpic
                    bySpaghetti PerformanceGarage

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                      Колата на ''Тахи'' е перфектна вън и вътре ... една трансплантация според мен е оправдана!
                      Мотор със периферия под 1000 лв и още макс 1000 за монтаж и окабеляване .
                      После човека започва да насажда мотор с 2к лева и се чуди какво се случва....
                      Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                      Fiat Brava JTD

Comment

какво се случва ?

Comment

какво се случва ?
                          Случва се това, че човека ще е разбрал, че всеки по веригата го е прибивал с цена , а той е станал пешеходец с разколачен до под кривата круша паметник

Ако си я прави сам/с познат трансплантацията и има всички части от пъзела (донор), за 2 бона ще е всичко сменено, обслужено и тн.

Ако, обаче няма частите и ще я прави в произволно избран сервиз, хубаво е наистина да има още едни 2-3к, ако случаааайно "изникне" нещо....а то ще изникне, повярвай ми
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Добре де тогава го съветвате какво да направи ? да ремонтира ГТС-а ? Щото и той ще седи разколачен и там ще е пешеходец... и незнайно как сглобен и незнайно колко добре ....
                            И аз до колкото знам идеята е да се вземе всичко необходимо от донор. единствено колегата ''алфа20'' каза нещо креативно че нищо няма да работи по таблото...

Comment

Добре де тогава го съветвате какво да направи ? да ремонтира ГТС-а ? Щото и той ще седи разколачен и там ще е пешеходец... и незнайно как сглобен и незнайно колко добре ....
                              И аз до колкото знам идеята е да се вземе всичко необходимо от донор. единствено колегата ''алфа20'' каза нещо креативно че нищо няма да работи по таблото...
                              И откъде можем да знаем, че колегата е окотил JTS-а след като никъде не се споменава? И като сме почнали да конкретизираме какво му има?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X